De kledingzaak van
Van Eck & Rigters Mode

Het adres waar u naartoe gaat voor een goede look

Van Eck & Rigters Mode is gelegen in het prachtige en gezellige centrum van Wijk bij Duurstede. Een half uurtje vanaf Utrecht. Winkelen in een pittoreske stad als Wijk bij Duurstede heeft zo zijn voordelen. Zo vindt u er natuurlijk de beste modezaak: onze zaak, maar u kunt er ook nog gratis parkeren in Wijk bij Duurstede.

Van Eck & Rigters is een echt familiebedrijf: de derde generatie staat nu aan het roer. De winkel bestaat al sinds 1915, dus ruim 100 jaar nu.

Kledingstijlen van casual tot zakelijk. Merkkleding voert de boventoon in onze winkel. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Wij adviseren u graag.

De kledingzaak van Van Eck & Rigters Mode

Voor iedereen de juiste outfit

Van Eck & Rigters Mode is een allround modezaak voor de goedgeklede man van elke leeftijd. Voor hem vindt U bij ons merken als: State of Art, For Fellows, Marco Manzini en No Excess. Gaat u voor een moderne jeans met een prachtige wassing? Wij voeren de merken Mac, Alberto, Vanguard, Meyer en M.e.n.s. Deze merken staan bekend om hun fantastische spijkerbroeken. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment kostuums en colberts.

Ook de gewichtige man vindt bij ons een fijne outfit. Wij bieden kleding tot en met maat 4XL en 31. Grotere maten hebben wij niet op voorraad maar is wel leverbaar. 

Sinds september 2015 zal ook de modebewuste dame bij ons kleding kunnen vinden. Modische kleding maar wel met een goede pasvorm. Leeftijd, gelegenheid?? Dat maakt niet uit we kunnen U altijd helpen. Van maat 36 t/m 48 en van S t/m XXL.

Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment, door de goede service of door hoe snel u de winkel verlaat met een outfit naar wens. Kom langs.